dilluns, 7 de febrer del 2011

Canvi climàtic,canvi tecnològic



Extret de la web Construcció sostenible del
Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i
Enginyers d'Edificació de Barcelona.

dimarts, 1 de febrer del 2011

Que tingueu sort !


La Laura i l’Arnau, els nostres fills, han iniciat una aventura al món asiàtic. La barreja de la il·lusió i neguit per part dels pares es fa evident en el primer dia de la seva marxa.

La lectura d’un article de l’Elsa Punset sobre l’escola de la sort ( psicòleg Wisseman) ens ha ajudat a reduït aquest neguit.

Extracte de l’article.

Descartant tot tipus de superstició de cara a la sort.

"Sabem que la gent que diu tenir mala sort està més tensa i ansiosa que la sortosa. I és que l'ansietat ens impedeix obrir-nos a les coses i fixar-nos en allò inesperat".
"Com més t'obstines a trobar alguna cosa concreta, menys coses perceps, perquè el teu cervell es centra només en el que busques. Així que perds oportunitats. "
"Les persones que tenen bona sort busquen activament les oportunitats i creen possibilitats per a que passi alguna cosa diferent en les seves vides. Pensa-ho: és molt fàcil esgotar les possibilitats en la teva vida perquè tendeixes a veure sempre a les mateixes persones, a dir les mateixes coses, a anar als mateixos llocs ... Aviat, ja no queda res de nou per a tu. Però si provoques situacions diferents, noves oportunitats es presenten. Això és sort! "
"
Un altre principi de l'escola de la bona sort és considerar-te afortunat" ( Veure el got mig ple)
"Encara que sigui temptador deixar-ho tot en mans de la sort, pensar que les coses han de passar per si soles ... la veritat és que moltes coses estan a les nostres mans. Allà fora, les oportunitats estan esperant que ens fixem en elles, que els fem un lloc conscient perquè puguin ajudar-nos a transformar les nostres vides a millor. "

Ara encara estic més convençut de l’èxit de la vostra iniciativa perquè sé que tindreu sort.